5 Haziran 2020 Cuma

Ysense İle İnternetten Anket Doldurup Para Kazanmak

İlk önce belirtmek isterim ki piyasada bolca sahte para kazanma siteleri bulunmakta ve siz internette para kazanmanın yollarını ararken ister istemez bu sahtekar siteler ile karşılaşmaktasınız. Anket doldurup para kazanmak deyince aklımıza çoğumuzun aklına kötü anılar geliyor olabilir. İnternet ortamındaki para kazanma sitelerinin sadece anket doldurarak para kazanmak değil çeşitli görevler yaparak, video izleyerek, akıllı telefonlarınıza programlar yükleyerek kazanç sağlayan v.s çeşitleri bulunmaktadır. Önemli olan ise karşınıza çıkan bu sitelerin size emeğinizin karşılığını veriyor mu yoksa vermiyor mu olduğudur. Adını daha önce duyduğum ama hiç araştırmadığım Ysense adında çok yönlü bir para kazanma sitesi duydum. Forumlarda,çeşitli internet sitelerinde adı hep geçiyordu fakat ayrıntılı olarak bilmediğimden ötürü dikkate almadım. Bir gün arkadaşımın sadece anket doldurarak zorlanmadan 20-30 dolar aylık kazandığını duydum ve bu kazancın adresi Ysense idi. En azından aylık telefon faturasını çıkaracak düzeydeydi bu rakam. İlk başlarda beni de diğer sitelerden kalma ön yargı ve hüsranlar beni frenliyordu. Bir gün merak edip detaylıca araştırdım. Ysense adlı siteden çoğu kişinin düzenli olarak ödeme aldığı ve 2007'den beri ödemelerinde herhangi bir aksama olmadığıydı çoğu izlenimim. Peki nasıl işliyordu bu sistem. Size en çok bahsetmek istediğim konu ise anketler. Sitede surveys adı altında anketler sunuluyor ve bizim anketleri tamamlamamız karşılığında bize ödeme yapılıyor. Günün çeşitli saatlerinde anket teklifleri bize geliyor. Anketleri takip etmek için ise internet tarayıcınıza addon eklentisini kurmanızı mutlaka öneririm. Ayrıca belli aralıklarla surveys'deki anket sağlayıcılarının linklerine tıklamanızı öneririm, anket yakalamak için çok çok önemli bir unsurdur bu. Eğer ben çok daha fazlasını kazanmak istiyorum derseniz ve pc başında çokca zaman geçiren biriyseniz size daha çok kazandıracak tasklar olacaktır, yani görevler.

Ysense'den size daha detaylıca bahsetmek istiyorum. Site yabancı bir site olduğu için yabancılık çekmemeniz adına öğrenmeniz gereken her şeyi anlatacağım. Sistemi anlamayıp bu işten vazgeçenlerin sayısı bir hayli fazla. Anketler ise bu işin asıl kaymağının bulunduğu yer diyebilirim. Ysense'in Nasıl Kullanıldığı hakkında siz bolca bilgi vereceğim.

YSENSE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Şimdi en dikkate değer olan Anketler (Surveys)'den bahsetmek istiyorum. Siteye üye olduktan sonra
sizden surveys profili, yani anket profili oluşturmanızı isteyecek. Burada dikkat etmeniz gereken nokta bu bilgileri doldururken daha sonra değiştirmeyeceğiniz şekilde doldurmanızdır. Çünkü bazı bilgiler hiç değiştirilemiyor bazıları ise 6 aydan 6 aya değiştirilebiliyor. Gelelim işleyişe.Anketlerde anahtar kelime sabırlı olmak ve doğru zamanı beklemektir. İlk başlarda anketler sizi anketi tamamlayamadan eli boş bırakabilir. Bu da sinir bozucu bir durumdur. Nerede yanlış yapıyorum veya herkes yalan mı söylüyor acaba diyebilirsiniz kendi kendinize. İlk anketinizi tamamladıktan sonra anketlerin dilini biraz daha çözmeye başlayacak ve anketlerden eli boş dönmeyeceksiniz. Belli aralıklarla Surveys'deki anket sağlayıcıların linklerine tıklamalısınız ki daha çok anket yakalayabilesiniz. Anketlerin konusu genelde siz ve çevreniz hakkındadır. Yediklerinizden içtiklerinize, dün tv'de izlediklerinizden ayakkabı markanıza, banka tercihlerinizden araba lastiklerinize kadar günlük ve sıkıcı olmayan türde anketler ile karşılaşırsınız. Anketleri kaçırmak istemiyor ve anketler geldiğinde haberiniz olmasını istiyorsanız tavsiyem Ysense'in internet tarayıcınız için geliştirdiği Addon eklentisini yüklemenizdir. Çoğunlukla anketlerde katılım kotası olur ve siz anket geldikten 1 saat sonra başlarsanız kota dolabilir ve eliniz boş dönebilirsiniz. Anketler hakkında bir diğer tavsiyem anketleri hızlı bir şekilde asla yapmamanız gerektiğidir. Anketler sizin anketle ne kadar ilgili olduğunuzu ölçmek adına arada sizi yanıltıcı ve şaşırtıcı kimi sorular sorar. Yavaş ve sakin bir şekilde anket doldurmanız sizin için çok daha önemlidir.
Surveys'e tıkladığınızda günlük anketlerin olduğu kimi anket router firmaları yer almaktadır. Bunlar sizin kazanç sağlayacağınız önemli firmalardır. Anketlere başlamadan sizin anketlere uygun olup olmadığınıza göre çeşitli sorular sorup sizi ankete alırlar. Genelde bu firmaların sağı solu belli olmaz,  bir gün herkes ankete girer ve anketi tamamlar,bazı günler de kimse anket tamamlayamayabilir. Sizi yanıltmak ve anketle ilgilenip ilgilenmemenize bağlı olarak sizi ankete almadan önce sorduğu sorulara paralel olarak sorular sorabilir. Cevaplarınız her zaman belli bir çizgide devam etmelidir. Israrla arka arkaya benzer sorular sorabilir. Kazanacağınız miktarlar sizi mutlu edecek düzeydedir.

YSENSE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Gelelim Offers adı altında bize sunulan tekliflere. Offers genellikle birçok alanda bize teklifler sunar. Mobil cihazlarımıza uygulama yükleyerek para kazanmak, yine anket doldurak para kazanmak, radyo dinleyip kazanmak, telefonumuza oyun indirip oynayıp para kazanmak v.s gibi çeşitli kollara ayrılırlar. Burada önemli olan kötü niyetli teklifleri süzgüden geçirmektir. Sizden kredi kartınıza ait bilgiler isteyen ve bir şey satın alma karşılığında size para kazandıran tekliflere mutlaka dikkat etmeniz gerekmektedir ve asla bu bilgileri paylaşmamanız gerektiğini bilmeniz gerekmektedir. Kötü niyetli teklifleri göz ardı etmelisiniz. Size önerebileceğim kolay bir teklif offers'daki trialpay firmasının play with kitty oyunu'dur. Oyunda köprü kurup level 1 olmanız karşılığında 1.30 dolar size kazandırmaktadır teklif. 1- 2 köprü kurunca 1 level oluyorsunuz fakat gözünüzden kaçıyor zaman az olduğu için bu yüzden gözünüz bir yandan levelda olsun ki o anda ekran görüntüsü alabilesiniz. 1 Level olduğunuza dair ekran görüntüsünü en az yarım saat sonra trialpay destekten bir resim sitesine yükleyip yollamalısınız. Kontrol edildikten sonra ödemeniz yapılmaktadır.

Gelelim Tasklara, yani görevlere. Bilgisayar başında çok zamanı olup da biraz da ingilizce biliyorsanız tasklar size oldukça iyi para kazandıracaktır. İlk başta size vereceği görevler çok basit olup kazandıracağı para da makul düzeyde olacaktır. Tabi size kazandığınız para başta az gelebilir fakat sizin bilmeniz gereken nokta size verilen ilk görevlerin level 0 olmanızdan kaynaklanmaktadır. Size verilen taskları tamamlayıp 1 level olunca her gün görev yapabilirsiniz. Level 1 olunca kazançlarınız artacaktır görevlerin konusuna göre. Görevlerin sizin verdiğiniz cevaplara göre doğruluk paylarına göre bir yüzde hesaplanır. Görevleri ne kadar doğru ve düzgün yapıtığınızı göstermektedir bu yüzdeler. Her görev bitince level atlatmayabilir. Tasklar ile ilgileniyor ve bu işten para kazanmak istiyorsanız tasklar gelince hemen yapmanızı tavsiye ederim. Eğer bana task gelmiyor diyorsanız da size tavsiyem İnternet tarayıcınız için Addon eklentisini kurmanızdır. Tasklar geldiği anda sizi uyarır ve taskları kaçırmamış olursunuz. Ysense'de para kazanmanın en iyi kollarından birisidir Task'lar. Biraz İngilizce bilginiz varsa kısa sürede uyum sağlayabilirsiniz.


YSENSE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Referans sisteminden de bahsetmek isterim. Sizin referansınızdan üye olan ne kadar fazla kişi varsa onların kazandıkları paradan da belli miktarda komisyon alırsınız demektir. Az gelebilir fakat referans sayınız yükseldikçe çok iyi paralar kazanabilirsiniz. Referans sistemi sizin alt üyeleriniz ve onların alt üyeleri olmak üzere ayrılır. Her referansınız 5 dolara ulaştığında size 2 dolar ödenir. Örnek vermek gerekirse sizin referansınızın referansının referansının referasından komisyon kazanabilirsiniz. Etrafınız geniş ve teknolojiyle ilgiliyse referans sistemiyle de bolca para kazanabilirsiniz.

Ysense'in içinde Türk üyelerin buluştuğu ve birbirleriyle paylaşımlarda bulunduğu ayrıca Türkçe bir Forum Sayfası da bulunmaktadır. Takıldığınız bir task olsun,survey olsun tüm merak ettiklerinizi orada diğer üyeler ile paylaşabilirsiniz.
Sizlere Elimden Geldiğince Ysense Hakkındaki Tecrübelerimi ve Bilgilerimi Paylaşmak İstedim.Bol Kazançlı Günler.

YSENSE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN



4 yorum:

  1. clixense türkçe anketler mi dolduruyoruz? siteye girdim ingilizce her yer. türkçe anketler nerede?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anketleri türkçe dolduruyoruz. Siz anket doldurmak için bir diğer anlamıyla anket anlamına gelmekte olan surveys'e tıklayacaksınız. Anket teklifleri orada mevcut olmakla birlikte anlık gelen anketleri takip edebilmeniz için internet tarayıcınıza ClixAddon eklentisini kurmanızı öneririm. Bol kazançlar.

      Sil
  2. Merhhaba anket her gün geliyormu dün 1 tane vardı onu yaptım bugun hiç gelmedi neden acaba fikriniz varmı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anketler her gün gelmeyebilir fakat sık aralıklarla kontrol etmenizi tavsiye ederim, ayrica task yaparak daha fazla gelir sağlayabilirsiniz.

      Sil

Clixsense İle Kazanmak Çok Kolay

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.